Електронна черга

Система Електронної черги - це програмно-апаратний комплекс власної розробки компанії «Сенсорні системи України», який складається з програмного забезпечення TouchInform та сенсорного інформаційного кіоску реєстрації у черзі.

Сенсорний термінал для реєстрації у черзі необхідний для надання сучасного та впорядкованого порядку прийому відвідувачів в державній установі; створення нового та потужнього засобу комунікації установи з громадянами. Оновити та покращити рівень надання українцям необхідних послуг.

Функції сенсорних кіоскуів реєстрації у черзі:

  • надає інтерфейси взаємодії відвідувача з системою;
  • поточна реєстрація обслуговування на найближчий час;
  • попередня реєстрація на обраний час;
  • видача талону на прийом.

Функції головного дисплею електронної черги (інформаційного табло):

  • надає інформацію про хід процесів електронної черги;
  • надає рекламно-інформаційну медіа інформацію

Комплекс: Сенсорні кіоски для реєстрації у черзі це:

  1. Підвищення престижу організації. Сучасна організація повинна розробити стратегію, яка привносить порядок, передбачуваність і справедливість у чергу;
  2. Турбота про клієнта. Це простий, професійний і конфіденційний прийом відвідувачів, відсутність черг, персональне обслуговування, увага до відвідувача, який відчуває зручність, комфорт, чіткість дій і економію часу;
  3. Поліпшення умов праці співробітників. Співробітник має можливість зосередитися на обслуговуванні клієнта, інші відвідувачі не будуть відволікати його питаннями;
  4. Контроль роботи співробітників. Для керівника дуже важлива статистика прийому відвідувачів і контроль роботи, можливість регулювати навантаження працівника, статистично обробляти інформацію, ефективно планувати роботу службовця. Керівник в будь-який момент, не виходячи з кабінету, може бачити, хто з операторів працює, хто відключений, як часто і як надовго співробітник залишає робоче місце;
  5. Аналіз навантаження співробітників. Статистичні дані, одержані за допомогою СКЧ використовуються для прийняття рішень про організацію роботи установи.